Mijn naam is Henriët van Rossum. Ik heb jarenlang gewerkt als beleidsadviseur voor de gemeentelijke overheid. De hele dag op kantoor met het hoofd bezig, me regelmatig afvragend: Is dit nu wat ik werkelijk wil, wat mijn leven zin geeft?, hoe gebruik ik nu ook mijn hart en mijn handen?

Shiatsu, zenmeditatie en coaching hebben een enorm positieve impact gehad op mijn leven. Zo werd ik in 2010 -na jaren met pijnklachten- gediagnosticeerd met een reumatische aandoening. De shiatsu-therapie die ik van shiatsu-therapeute Pascale Verbeeck ontving, heeft mij enorm geholpen. Dat gun ik anderen ook. Ik wil bijdragen aan het geluk en de heelheid van mensen, in nauw contact, van mens tot mens.

Ik rondde de professionele opleidingen tot zen-meditatiedocent, ontwikkelingsgericht coach-practitioner, Medische Basiskennis en de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu, een 4-jarige opleiding op HBO-niveau, succesvol af. Ik werk sinds 2010 als zen-meditatiedocent, sinds 2016 ook als coach en vanaf 2019 daarnaast ook als shiatsutherapeut.

Mijn praktijk is te vinden in de sfeervolle zen.nl/delft-locatie in de Frederik Matthesstraat 45 in Delft.

De praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Afspraak maken?
henriet@shiatsupraktijkdelft.nl
+31-651465944

Shiatsupraktijk Delft | Frederik Mathesstraat 45, 2613 ZX, Delft | henriet@shiatsupraktijkdelft.nl | +31-651465944 | KVK 70645744 | AGB xxx