Do-In

Do-In is Japanse Tao-yoga, een bewegingsvorm die onderdeel is van de Oosterse geneeswijzen. Bedoeld om je levensenergie, je ki beter te laten stromen en te activeren. Het helpt je contact met jezelf te maken en maakt je bewust van hoe het met jou(w lichaam en geest) gaat. Do-In leert je zelfhelende oefeningen te doen, passend bij jouw conditie. Do-In lijkt op andere yoga-vormen, maar heeft iets meer zachte bewegingsoefeningen, strekkingen, massages, ademhalingsoefeningen en duidelijke uitleg over het gezondheidseffect van elke oefening. In combinatie met shiatsubehandelingen door een opgeleid shiatsutherapeut en met (zen-)meditatie werk je optimaal aan je vitaliteit en geluk.

Docenten

De docenten van de do-in zijn afgestudeerde shiatsutherapeuten met een extra opleiding Do-In. Op dit moment verzorgen Pascale Verbeeck, Gonnie Retel, Elisa Micca en Henriët van Rossum de lessen.

Data en tijd

Er is wekelijks één les op zondagochtend van 10-11 uur behalve in de zomervakantie.

Kosten:

Losse les €12,50, Maandabonnement €40,- (incl. BTW).

Mijn praktijk is te vinden in de sfeervolle zen.nl/delft-locatie in de Frederik Matthesstraat 45 in Delft.

De praktijk is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Aanmelden?
henriet@shiatsupraktijkdelft.nl
+31-651465944

Shiatsupraktijk Delft | Frederik Mathesstraat 45, 2613 ZX, Delft | henriet@shiatsupraktijkdelft.nl | +31-651465944 | KVK 70645744 | AGB xxx